Шокираща излагация във „ВИП Брадър“, заподозряха Гала

„Известните“ българи във „ВИП Брадър“ удариха дъното. То не бе обличане с рокли, мазане с червила, оригване, че и въргаляне по земята. Всичко това бе част от новата седмична мисия на съквартирантите.

Тя трябваше да подложи на тест уменията им. На всички бе казано, че трябва да изпълнят няколко точки от даден документ, а най-бързият печели.

Излезе, че всички са склонни да се излагат всячески. Една от точките гласеше, че трябва да кажат българската азбука. Шокиращо за зрителите, но „ВИП-овете“ ни масово объркаха подредбата на буквите или пък направо пропускаха няколко от тях.

В края на този лист обаче пишеше, че ако не искаш да го правиш, а да спечелиш бързо то трябва да се разпишеш най-отдолу и да развееш листа над главата си.

Оказа се, че масово съквартирантите са глупави и несъобразителни. Единственият, който прочете всичко докрай бе Стефан.

В победата му обаче основният му съперник в предаването Петко съзря конспирация. „Това само Гала е направила нещо. Казала ти е, пише Блиц. Гала е пратила салфетка в третата кабинка на тоалетната и ти е казала какво трябва да направиш“, каза с шеговите усмивка Петко.

„Не. Това е документ. Как ще се подпишеш под нещо, ако не си го чел“, отсече бизнесменът, благодарение на който мъжете спечелиха.