Мрежата клокочи от шокиращи версии за убийството на Виктория! Намесиха бежанци, жена и…

Жестокото убийство на красивата русенска журналистка Виктория Маринова потресе не само България, но и света. Обществото е настръхнало и иска час по-скоро да се намери убиецът и да се линчува. Институциите са се задвижили, но тепърва се появяват все повече нови и нови версии.

Припомняме, че 30-годишната жена е била жестоко пребита изнасилена и задушена. Все още няма заподозрян по случая. Тялото на жертвата е намерено вчера малко преди 14.20 ч в района на кейовата стена в Русе. Сигналът е подаден от гражданин, който е минавал оттам. Мястото се използва от много русенци за джогинг. По неофициална информация до 12 часа в събота жертвата е била на кафе с членовете на бизнес клуб „BNI Prista”, след което споделила, че отива да тренира за днешния крос в резервата „Сребърна“.

До момента 3 са основните версии, по които работят разследващите. Криминалисти проверяват дали Виктория е станала жертва на изнасилвач, който освен, че се гаврил с нея и я ограбил. Ще се нищи и версията, че тя е била нападната от човек, засегнат от работата й като журналист. Не е изключено и убийството да е извършено по мотиви, свързани с личния й живот.

Потребителите в социалните мрежи обаче стигат доста по-далече в разсъжденията си. Според част от тях зверството е дело на бежанец. Особено в последните години Европа настръхна заради зверства, извършени именно от мигранти, като особено пострадаха Италия и Германия. Други читатели смятат, че убийството е дело на близък до жертвата човек, който не е можел да понесе красотата ѝ. Говори се за любовен триъгълник и че тя е видяла нещо, което не е трябвало. И макар че първоначалната информация бе, че е изнасилена, според някои коментиращи извършителят е жена.

Ето някои от най-отличаващите се коментари:

Същността на битието: „Важно е дали тя е завлечена на местопрестъплението или е убита там. Това би показало предумишлено ли е убийството *************************************************** Братчед,тя е тичала там бе!!!!За здраве..

Тик Так: Такъв вид убийство никога не остава не разкрито Може би ще мине време но ще лъсне извършителя Само да не са някой от онези преминаващите муджахидини тогава ще стане много трудно

Сева: Все си мислех, че такива зверства има само по филмите. Неописуема жестокост на примитивно и тъпо същество. Дълбоко съжалявам за погубения млад живот! Специалистите ще кажат и ще работят по версиите, но ми се струва, че в убийството има много злоба, завист, ревност, и лична неудовлетвореност на комплексирано същество, което не е понесло успехите, младостта и хубостта на Виктория.

Инспектор Стрезов: АМИ ОСВЕН ОТ КЛОШАР ИЛИ ПЪЛЕН ДЕБИЛ АМАТЬОР , НЯМА КАК УБИЙСТВОТО ДА Е ИЗВЪРШЕНО ОТ ПРОФИ ПОРЪЧКОВ КИЛЪР ! ТАКИВА БАТАЛИИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН, ИЗНАСИЛВАНЕ,ОБЕЗОБРАЗЯВАНЕ,ДУШЕНЕ , ГРАБЕЖ НЕ СА ДЕЛО НА СЕРИОЗЕН ЧОВЕК, САМО КВАЗИМОДО МОЖЕ ДА ГО ИЗВЪРШИ , ОСВЕН АКО САМИЯ ЗАМИСЪЛ НА УБИЙСТВОТО НЕ ВКЛЧЮЧВА ДА ИМА ТАКЪВ ЕФЕКТ, НА ШОК И УЖАС, НА ПАНИКА И НАБЕЖДАВАНЕ НА СТРАНАТА НИ !

Народен: Вероятно е някой от азиатските пришълци!

айде стига бре: Любовен триъгълник? Не видиш ли, че жената е пребита ритуално? Обезчестена и омърсена за отвъдното. Най-вероятно е видяла нещо, което не е трябвало да бъде видяно.

МИРА: Да проверят ДНК на бившия й съпруг , защото имаше подобен случай във Варна преди години където съпругът даваше 1 милион / преди 1997г / за намиране на убиеца и на погребението си беше сложил слънчеви очила от „мъка“ , та сега е още в затвора

Емил Енчев И капиш, следи от латекс и лубрикант. Ако намерите такива изключвате версията за простият циганин. Много изнасилвачи ползват презервативи, без да знаят, че в такива ситуации презерватива обикновено се къса.

Емил Енчев И още нещо, капиш. Патоанатомите ви сигурни ли са че е имало изнасилване? Може да намерят и семена течност, но трябва да се уверят, че е имало физически контакт. Допускам и версията извършителя да е ЖЕНА, която се опитва да ви води за носа, дори да е малко вероятно.

Емил Енчев Проверете социалните мрежи. Този човек вероятно и е „фен“ от Русе. Вижте дали тя е споменавала, че прави джогинг в пост и кои са коментиращите или тези които са дали – харесвам. Не търсете непремено човек отличаващ се с агресивните си коментари – той може да е много мил там.

Емил Енчев Този път не давате никаква информация. Шнола, обувка и две безжични слушалки говори за нападение в гръб. Хванал е през врата отзад и започнал да я души, докато я дърпа към храстите. Малко съмнителна е версията, че я е дебнал от към храстите, защото той е имал нужда да контролира средата, т.е. да е сигурен че наоколо няма други хора, а от тях това се прави трудно. По вероятно да се е правил на джогър и да се е движил зад нея.

Емил Енчев Проверете и мястото още веднъж. Може да се е опитвала да ползва телефона докато е била нападната и той да го е изтръгнал от ръцете и захвърлил настрани. Пуснете водолази, да проверят реката около мястото на убийството, да не е хвърлил телефона в реката. Ако го намерите, ще имате точното време на убийството, просто проверете кога е спрял да комуникира с мрежата.

Капиш, слушай ме сега. Проверете телефона на това момиче, кога и къде е изключен. Неговият телефон се е движил известно време заедно с нейният и са активирила едни и същи клетки, особено ако е бягал от местопрестъплението с автомобил. Тази двойка лесно ще се отличи от останалите телефони, тъй като е синхронизирана по място и по време. Повярвай ми, най-вероятно не е изключил телефона веднага, тъй като е искал да изтрие разговара си със нея в социалните мрежи от нейният акаунт. Не е могъл да преодолее пина й.

ХХХ Цигани и араби много…стават все повече в градовете,турците ги водят Мисля,че убийството на Виктория е етническо(на етническа основа).

.: Животното се е хвърлило в Дунава !