Ужас! Участник пламна като факла във „Фермата“

Първият мъжки дуел в новия сезон на „Фермата“ се оказа най-драматичният до момента и само късметът спаси от сериозни наранявания емигранта Роман, който беше единият от дуелистите. Плейбоят пламна като факла на арената, след като падна в огън по време на една от игрите.

„Романе, гориш“, изкрещяха водещите Иван и Андрей, виждайки как единият крачол на панталона на емигранта се разпалва. За щастие всичко приключи много бързо, тъй като Роман саморъчно се зае да гаси огъня от себе си. Секунди по-късно младокът отново падна, държейки запалената в ръцете си факла, но без поражения.

„Преживяхме и това – участник да се запали“, заяви Андрей, а колегата му Иван допълни, че пламването е било доста фрапиращо и на арената мирише на опърлено. Роман се изправи в първия мъжки дуел за сезона срещу циганина Цветан, когото лично той избра за свой опонент. Още в първата игра двамата създадоха прецедент, пише Блиц. Цецо с това, че се отказа, тъй като не можеше да премине по висящите греди, които бяха част от състезанието, а Роман – защото не успя да нареди правилно българската азбука.

След като в продължение на повече от 15 минути той не намираше грешката в подредбата, водещите поставиха лимит, че играта ще приключи на 25-ата минута, независимо докъде е стигнал той. След края на това време Иван и Андрей показаха на емигранта, че е сбъркал местата на цели шест букви от родната азбука. Въпреки това той спечели първия кръг на дуела.