Анджелина Джоли и Киану Рийвс са новата холивудска двойка?

Дали Ангелина Джоли и Киану Рийвс са новата холивудска двойка? Този въпрос си задават американските таблоиди тази седмица, след като наскоро Рийвс бе забелязан в дома на Джоли.

Според редица американски издания 43-годишната актриса, която от две години е в развод със съпруга си Брад Пит, е започнала страстна тайна връзка със заклетия ерген и режисьор Киану Рийвс.

NW припомни, че холивудските звезди започнали мимолетен флирт през юли 2017 г., когато се предполага, че са били на тайно романтично пътуване до усамотен гръцки остров. Отношенията им обаче се задълбочили и сега Джоли и Рийв поддържат тайна любовна връзка.

Близки до актрисата обаче, твърдят, че това са измислици. Според тях медиите напразно раздухват информацията, както направиха миналата година с уж тайната романтична ваканция в Гърция. Все пак, папарашките снимки, които бяха разпространени тогава, показваха в гръб група хора, яздещи коне в далечината.

Сега клюката, че между двамата има нещо, отново бе изровена и се разпространи светкавично, след като 54-годишният ерген бе забелязан в дома на красавицата.

Преди време Джоли сподели, че е срещнала актьора, след като тя и нейните шест деца се преместили в съседство до дома на неговата майка в Лос Анджелис.

„Те никога не са работили заедно и всъщност не са се познавали, в истинския смисъл на думата, до преди година, когато Анджелина се премести. Киану е много близо с майка си и много често я посещава“, казва анонимен източник, близък до звездата от „Матрицата“.

Източникът твърди, че децата на Джоли одобряват връзката на майка си с актьора, който също им се радва и му е приятно да е край тях“.

„Той обича децата и оказва добро влияние върху Анджелина. Той е толкова мил, раздаващ се и истински — все качества, които Анджи сега търси у един мъж“, допълва източникът, който също така твърди, че Киану винаги е бил привличан от „мрачни и мистериозни жени като Джоли, които имат тъмна страна“.

Същият анонимен източник, чиято легитимност е под съмнение, казва също, че двамата актьори правят всичко възможно да държат връзката си в тайна, но майката на Рийвс настоява те да излязат на светло. „Тя ще е много щастлива ако синът ѝ най-накрая се задоми, а Анджи би се вписала идеално в семейството.“