Побесняла съпруга на автобусен шофьор го хвана в изневяра и… (ВИДЕО)

Видео от Филипините показа как разярена съпруга хвана съпруга си – шофьор на автобус с любовницата му, докато мъжът е на работа, и без свян ги напада пред шокираните пътници.

Съпругата в черна блуза и дънкови къси панталони забелязала автобуса от градския транспорт в Куизън Сити, а вътре видяла мъжа си с друга жена, облечена в розова блуза и бяла бейзболна шапка, която седяла в скута му, докато карал пътници из града, съобщава Daily Mail.

Впоследствие побеснялата съпруга започнала петминутна атака срещу двойката, която случаен пътник е заснел на телефона си. На кадрите се чува тя да крещи: „Мислех, че вече си се разделил с нея!“

Съпругата нанася няколко удара по хванатата двойка, докато любовницата отвръща с ритници в корема и с краката си се опитва да я отблъсне. Двете жени се дърпат и за косата, докато сипят обиди една към друга.

Пътниците от автобуса се опитват да укротят ядосаната съпруга, но тя се разярява още повече и започва удря любовницата с кофа за боклук. Съпругата на шофьора крещи: „Ти си безсрамна жена! Ще те ударя в лицето, ако не си тръгнеш! Аз съм съпругата, моля някой да махне тази жена. Това е съпругът ми, опитваш се да го откраднеш от мен. Махни се от него, остави ни сами. Ти не си красива, ти си животно“.

Един от очевидците в автобуса е заявил: „Жената беше много, много ядосана. За пътниците случващото се пред очите им беше неприятно. Надявам се да решат проблемите си бързо“.