Ето защо Мария Илиева и Саня Армутлиева не могат да се гледат, в дъното на всичко е…

Младият рапър Атанас Колев е причината Мария Илиева и Саня Армутлиева да не могат да се гледат. И двете му били хвърлили око, когато участвал в „Х Фактор”. Късметът обаче се усмихнал само на певицата и оттогава продуцентката буквално не я понася.

Наско изгрява във втория сезон на „Х Фактор” през 2013 г., когато е едва 16-годишен. Още на кастингите по него си падат и двете дами в компанията на съдиите – Мария Илиева и Саня Армутлиева. Когато обаче разпределят участниците по ментори, жребият посочва, че с момчетата ще работи Саня. Така тя става пряк наставник на тийнейджъра от Бургас, а Мария Илиева може единствено да точи по него лиги отстрани. На зрителите прави впечатление, че напрежението между двете брюнетки започва да расте. Те се карат директно в ефир и никога не са на едно и също мнение. Въпреки това обаче по въпроса с Наско са единодушни. И двете се отнасят с него почти като с божество. По този начин извеждат тийнейджъра до финала на шоуто, пише „Уикенд“.

След края на предаването той проявява по-голям интерес към Мария за сметка на Саня, която избягва, защото е омъжена и има две деца. Когато научава, че любимецът ѝ спи с певицата, шефката на „Вирджиния рекърдс” побеснява. Тя обявява, че никога повече не иска да влиза в една стая с Мария.

Въпреки това обаче Илиева е ангажирана като съдия и в следващия сезон на „Х Фактор”. Напрежението между нея и Саня е толкова голямо, че вече няма как да бъде скрито от зрителите с оправданието, че е само за шоуто. Двете съдийки бълват отрова една срещу друга и това става непоносимо за колегите им.

Накрая продуцентът Магърдич Халваджиян се принуждава да прекрати договора с Мария Илиева, тъй като Саня му е по-полезна в предаването. Той разчита на компанията ѝ да лансира участниците в „Х Фактор” след края на шоуто. По този начин вдига рейтинга му на предаване, което създава звезди. Саня изтъква като мотив за ненавистта си към Мария Илиева факта, че е прелъстила непълнолетен участник.

Малко след Мария се разделя с „Х Фактор”, официално става ясно, че спи с Наско Колев. Две години след като се виждат за първи път в предаването, те записват дуета си „Така да е”. Двамата са заедно повече от година. Когато се разделят, рапърът признава, че много хора са се възползвали от неговата неопитност, когато е бил на 16 години и тепърва е прохождал в шоубизнеса.