Обрат с Ники Илиев и Саня?

Ники Илиев и съпругата му Саня Борисова са на път да се съберат отново. Актьорът и режисьор е помолил за прошка бившата си половинката, както и се е разкаял за изневярата с колежката им Даяна Ханджиева, пише „Уикенд“.

Синеокият красавец кръшна от брачното ложе с Даяна, която изигра ролята на младата и красива лекарка Катерина от „Скъпи наследници”. Според достоверни източници, той е започнал флирта си с нея още през есента на 2016 г. От тогава та чак до тази пролет, Илиев безспирно харесваше снимките на любовницата си в социалната мрежа, както и да оставя коментари със сърца. Разбира се, след началото на извънбрачната афера доброжелатели веднага докладваха на законната му съпруга Саня, която сложи край на отношенията им и прелюбодеецът се изнесе от общия им дом, а Борисова остана да живее сама в апартамента.
Връзката между Саня и Ники започна по време на снимките на сериала „Забранена любов”. След това те сключиха брак през 2012 г. и съюзът им минаваше за стабилен, докато не се появи красивата Даяна. В началото синът на дерматоложката Мирослава Кадурина отричаше за раздялата със законната му жена, но преди няколко месеца призна, че не са заедно, а всеки е поел по своя път, обаче развод все още няма.

През пролетта Ханджиева и русокосият красавец са прекратили връзката си, но Ники не остана дълго сам, а заби светска журналистка, с която се забавлява цяло лято. Уви, връзката им не изкара и 3 месеца и днес бившият манекен моли за прошка Саня. Режисьорът на „Чужденецът” се надява, че блондинката отново ще го прибере и заради това не спирал да умолява Борисова да намери начин да останат заедно. Той дори е изтрил Даяна от контактите си в социалната мрежа, за да покаже на все още законната си жена, че съжалява за изневярата.

Унизената Саня обаче все още не била толкова благосклонна, като му заявявала, че много я е наранил и цяла България ѝ се смее на рогата. Според някои наранената блондинка все пак ще преглътне гордостта си и ще прости на любимия си, защото без него с кариерата ѝ на актриса е свършено. Според други обаче Саня няма да успее да събере парчетата от счупения си брак, а ще започне на чисто нов живот с нов мъж.