Начало Новините днес Валентин Радев направи още шокиращи разкрития за убийството на Виктория (ВИДЕО)

Валентин Радев направи още шокиращи разкрития за убийството на Виктория (ВИДЕО)

Искам да поздравя МВР за добрата работа. Това мога да кажа. Аз съм удовлетворен от това, което свърши и министърът на вътрешните работи Младен Маринова. Това заяви в ефира на „Събуди се“ по Нова телевизия бившият вътрешен министър Валентин Радев.

„Има наистина сериозни доказателства срещу Северин. Веществата, които са оставени, не само ДНК, са сред най-точните доказателства“, каза той.

„Сега вече нещата са в ръцете на прокуратурата. Вероятно следващата седмица ще се предаде момчето на българските власти и ще е в България. Има различни варианти за пътуване. Най-вероятно ще дойде с граждански полет“, добави ексминистърът.

„Най-добре е да изчакаме следствието до края. Нещата в този случай са ясни. Освен ДНК материал има и други вещи, които са открити. Над 80% всичко е ясно. Имаме и други информации, които прокуратурата, ако и като намери за уместно, ще съобщи. Не мога да влизам в много детайли, а и не знам всички такива. Младен Маринов може да ви даде много повече информация, но и той ще се въздържи от много неща“, каза Радев.

Той добави, че към момента разследването е категорично, че Северин няма съучастник в деянието. 

 

error: Content is protected !!