Бой във ВИП Брадър! Ето коя кротка душа удари Кулагин

Скандалният гримьор Валентин Кулагин най-накрая получи това, което търсеше. Търпението и нервите на певицата Ваня Костова са изчерпани заради прякора Дъртанян, който й лепна Кулагин. След словесна провокация тя е ударила три пъти хапливия гримьор, пише „България Днес“, цитирайки свои източници.

Изпълнителката на „Молитва“ е посегнала на своя съквартирант в петък. Кулагин незабавно поискал да напусне формата, тъй като и той психически не издържал обстановката. Стилистът светкавично събрал десетките си куфари и помолил приятели да го приберат.

Повече от час психолози и продуценти се опитвали да го разубеждават да не напуска имението в с. Нови хан край София. Засега не е ясно какво точно са му съобщили от ръководството на продукцията. Има голяма вероятност да са го заплашили, че при напускане той нарушава своя договор и няма да получи дори стотинка за участието си. Така предварително уговореният му тлъст хонорар ще остане просто една химера. Съществува и версия, че продуцентите са го изчеткали как без него сезонът няма да е достатъчно интересен за зрителите, както и че навън той се радва на висока обществена положителна оценка. Най-вероятно скандалът между Костова и Кулагин ще бъде излъчен понеделник вечер с видеоподробности от грозната свада.

Певицата и гримьорът крепяха що-годе прилични взаимоотношения, до момента в който Кулагин не реши да се пренесе в нейната спалня. Костова се напрегна и двамата започнаха да разменят грозни словесни нападки.

„Това лице има нужда от висококвалифицирана медицинска помощ, психиатър. Исках да извадя доброто у него, но той е непоправим“, категорична е тя. На свой ред Кулагин бързо смени тактиката и директно захвана да я обижда в очите. „Болна, стара, нечистоплътна, нямаш място тук“, просъска той. Междувременно журналистът Мартин Карбовски изрази мнение, че Нова тв трябва моментално да спре агонията на Костова в къщата.

„Настоятелно и с уважение бих искал да помоля ръководството на „Нова“ да прекрати тормоза и унижението над Костова. Жената, която изпя най-красивите и нежни песни, е подложена на унищожение от телевизията. Не мога да повярвам, тази жена е обиждана на „стара“, на нечистоплътна, на „шемисепраиназвезда“ и най-грозното: „катоеболнакаквоправитука“. Толерантността към гримьорите се превръща в унижение към диабетиците и хората с високо кръвно. Това е позор“, изригна Карбовски.