Пълен обрат на дуела във „Фермата“, ето кой напусна шоуто

Поредният женски дуел във „Фермата“ приключи с резултат, който малцина очакваха. Определяната като най-слабият участник във формата – бесарабката Лилия, успя да надвие надъханата до краен предел и здрава физически софиянка Христина, и за радост на повечето си съфермери да я изпрати по живо по здраво у дома.

Изборът на Христина да се изправи в битка срещу закръглената певица тя обясни с мотивите, че така прави завръщането си във „Фермата“ една идея по-сигурно. По-голямата част от участници също предвещаваха категорична победа за младата купонджийка, колкото и да не им се искаше. Да, ама не.

Макар че Лилия не беше подредила битките по най-правилния и улесняващ я начин, тя все пак успя да се домогне до крайната победа. Бесарабката се появи облечена с тениската, която Данчо Йовчев й подари при тръгването си от „Фермата“ и тя със сигурност също й помогна да се нахъса и да излезе на арената готова за победа. Подкрепяна от мнозинството фермери, певицата не се даде лесно на опонентката си и дори успя да я бие в четвъртата битка, на която двете трябваше да държат лост с прикрепени чували с пясък.

Победата на дуела Лилия си осигури благодарение на невероятните познания, които показа по българска история в битката с алманаха. Там тя даде повече верни отговори и зарадва всички със завръщането си във „Фермата“.