Кулагин аут от „ВИП Брадър“, остава без стотинка от хонорара

Зрителите изгониха Валентин Кулагин от „ВИП Брадър“ след безпцецедентно гласуване във Фейсбук. Въпросът беше кой да напусне къщата – той, или бургаската певица Ваня Костова.

Конфликтът между двамата е от няколко дни и ескалира, след като Ваня го помоли повече да не говори с нея и му показа порязания си пръст. Той пък кървеше, защото тя се набоде, докато почистваше изпотрошените от гримьора чаши. Ще мълчиш и няма да ми говориш. Ти не си наред, каза му певицата и излезе в двора да се успокои.

Кулагин я настигна, нападна я в гръб и й навря в лицето глава чесън. Стеснатата Ваня реагира спонтанно и го удари с полупразната половинлитрова бутилка минерална вода, която пиеше. Искам веднага да бъде изгонена, тя прояви агресия към мен, писна провокаторът. След което като не намери подкрепа у никого, избяга през тайната врата и излезе на полето. От охраната едва го върнаха. 123 хиляди зрители гласуваха, от тях 71 процента провокативният играч да излезе и да спре да тормози другите.

Ще съдя Ваня Костова и ще й взема целия хонорар. Тя ми нанесе няколко пъти удари в лицето и навсякъде и ме боли цялото тяло, каза на сбогуване гримьорът. Той обаче ще остане без хонорар, тъй като бе отстранен принудително от проекта, пише burgasinfo.com.