Момиче отиде в полицията да прибере вещите на починалия си любим, но…

Влюбените австралийци Джейми Лий и Люк имали сякаш целия свят, но смъртта ги разделила неочаквано. Когато Джейми отишла в полицията, за да прибере вещите на любимия си, открила нещо, което я шокирало.

Двамата млади австралийци се запознали на военен кораб, където работили. Влюбили се от пръв поглед и станали неразделни. Когато свършила службата им на кораба, Люк се върнал към предишната си работа на електричар. Именно това се оказало съдбовно и пагубно за тях.

Един ден той работил на покрива на къща в предградието на Сидни. Преди това изключил тока, за да не се стигне до авария. Но въпреки това секунди по-късно токов удар убил на място младия мъж. Оказало се, че в къщата било преведено и нелегално електричество, за което собствениците на имота не предупредили Люк.

Джейми трудно се справяла със смъртта на младия си любим. Когато разследването бил приключено от полицията, те ѝ разрешили да прибере личните му вещи. Отваряйки портфейла му, Джейми изпаднала в шок. Там открила касова бележка, от която разбрала, че Люк ѝ е купил годежен пръстен. Оказало се, че Люк искал същия ден да предложи брак на приятелката си, но нелепата му смърт попречила на това.