Бременната Мегън Маркъл потъпка важно кралско правило, всички са шокирани!

На 15 октомври на официалната страница на двореца Кенсингтън се появи потвърждение на информацията, че Меган Маркъл очаква дете. То ще се роди през пролетта на следващата година. Подобно на другите членове на кралското семейство, Маркъл, ще трябва да спазва редица правила.

Синът й обаче едва ли ще седне на трона. Той е 7-и на опашката за престола.

На 15-и октомври сутринта принц Хари и Меган Маркъл бяха посрещнати в Австралия – херцогът и херцогинята имаха дълъг полет и голяма обиколкa след това, като част от дълго планирано турне. Съпрузите също така планират да посетят Нова Зеландия, Фиджи и Тонго. Друго нещо обаче тревожи световните медии.

Много малко се знае за бременността на Меган, но се предполага, че в момента тя е към 3-ия месец. Сега обаче брюнетката ще трябва да следва доста правила.

Първото е, че по никакъв начин не трябва да разкрива какъв е полът на бебето, преди раждането му. Това важи не само за нея, а за всеки един член на кралското семейство.

Второто правило, което Меган ще трябва да спазва, е да сведе буквално до минимум всичките си въздушни пътувания. Тя вече е нарушила това правило именно заради обиколката й до Австралия, Нова Зеландия, Финджи и Тонго.

Освен това, семейството на Маркъл и всичките й близки, живеят в САЩ и Канада и тя наистина има причина да пренебрегне това правило – за да се види с тях.

Правило номер 3 – Въпреки, че през 2013 година редица таблоиди писаха, че Пипа Мидълтън се подготвя за парти в чест на първородната си сестра, информацията се оказа невярна. Тези церемонии не са особено популярни във Великобритания, и второ – кралският етикет забранява тази неразумна екстравагантност на членовете на знатното семейство.

Огромни екипи от професионалисти ще се грижат за бъдещата майка и бебето й. Например, докато Кейт Мидълът бе бременна имаше екип от 20 професионалисти, които й забраняваха десетки неща, включително и да напуска града през последните 3 месеца от бременността. Три акушерки са помогнали на херцогинпта на Кеймбридж, толкова най-вероятно ще се грижат и за Маркъл.

Поредното правило гласи, че Меган Маркъл няма право да избере къде точно ще роди.

За раждането първа трябва да разбере кралица Елизабет Втора. Тя най-вероятно ще има връзка с принц Хари на криптирана телефонна линия  след като съпругата му вече е родила, ще може да информира семейството си. Едва тогава ще се публикува и официално съобщение на страницата на кралското семейство.

След раждането Меган също трябва да спазва редица традиции. Тя трябва да представи новороденото още в деня на раждането му. След това двамата родители ще имат кралски отпуск.На монарсите се препоръчва да кърмят децата си самии да не прибягват до услугите на медицински сестри, както се е случвало преди. Тази традиция води началото си от кралица Елизабет Втора.