Начало ТОП Статии Разсекретиха шокиращ доклад на ЦРУ за извратените сексуалните отклонения на Хитлер!

Разсекретиха шокиращ доклад на ЦРУ за извратените сексуалните отклонения на Хитлер!

Лидерът на нацистка Германия Адолф Хитлер е съчетавал в себе си хомо- и хетеросексуална ориентация, той също е бил и садомазохист. Това говорят данни в разсекретен доклад на ЦРУ за живота на фюрера.

Докладът е бил съставен през 1943 година. Той се състои от 70 страници. Автор на доклада е антропологът Хенри Филд. Той го е написал за Управлението на стратегическите служби на САЩ. Изследването се базира на труда на Ернст Ханфщенгъл – близък приятел на Хитлер през 20-те и 30-те години на миналия век, емигрирал в САЩ.

Според данните в доклада, в младостта му на Хитлер са били присъщи садомазохистичните наклонности с уклон към хомосексуализма. Отбелязва се, че фюрерът е изпитвал влечение към Рудолф Гес след съвместният им престой в затвора. Самият Гес е бил хомосексуалист, наричали го „Фройляйн Анна“  и е обичал да се облича в женски рокли.

Също се съобщава, че Хитлер е харесвал да наблюдава юноши. Известно време в младостта си той е живял в пансион, в който „възрастните мъже водили младите“

При това в доклада се подчертава двойнствената сексуална ориентация на фюрера. Освен това, в доклада се разказва и за детството и образованието на Адолф, за неговата любима храна, музика и други предпочитания и пристрастия.

error: Content is protected !!