Розмари напусна ВИП Брадър, обясни защо е спала с Ричард

Понеделник вечер бе последната във VIP Brother за манекенката Розмари. Тя напусна шоуто в изключително оспорвана борба и събра 32% положителен вот. Петко и Стефан събраха по 34%.

Розмари сподели, че е благодарна на Ваня и че харесва Ричард, защото е загрижен и добър. Манекенката каза, че не съжалява за участието си и даде щита на Ваня, а не на Ричард, защото трябва да е мъж и да се справя сам.

Преди това тримата номинирани се срещнаха с въпросите на Съквартирантите и отговаряха на тях на живо. Розмари беше питана основно за годеника си извън къщата. Манекенката сподели, че преди да влезе в шоуто е имала проблеми във връзката си, заради което се случва това между нея и Ричард.

Втори в „Пощата на номинираните“ беше Стефан. На него се наложи да обясни поведението си в Къщата и принципите си. Мъжът на Гала беше категоричен, че няма кой да му прави анализ от хората в шоуто и помоли съквартирантите да го питат лично, ако искат да си говорят с него.

Последен пред останалите застана Петко. За изненада и на Биг Брадър, той трябваше да отговаря, защо Божана му се подмазва. Мъжът на Яна, заяви, че двамата се разбират и му е приятно да си говорят. Тежки думи получи Наско. На него Петко каза, че е време да порасне и да излезе от сянката на другите, за да покаже, че е самостоятелен играч.