Начало ТОП Статии Страхотия във „ВИП Брадър“! Петко и Наско се налагат зверски и псуват

Страхотия във „ВИП Брадър“! Петко и Наско се налагат зверски и псуват

Във „ВИП Брадър“ буквално стана страшно. Свирепи удари, жесток бой и псувни на майка летяха из двора на Къщата в Нови Хан. Последната мисия на Съквартирантите ги раздели на два отбора – семейства. Единият предвождан от Мира, в който участват Петко, Божана, Лора и Ричард и вторият от Стефан, в който пък се намират Папи, Наско, Роузи и Ваня Костова.

Първото предизвикателство пред мъжката част от Съквартирантите бе импровизиран боксов мач с огромни ръкавици. На ринга се изправиха Константин Трендафилов и Ричард. Маданският мачо се хвърли с всички сили в двубоя, но уви, бе победен от писателят.

След тях на ринга се качиха Петко Димитров – представен с прозвището „Повелителят на салфетките“ и Атанас Колев с прякорът „Гинекологът с нежни пръсти, но силни юмруци“. Още в началото бизнесменът надделяваше, но силните му и точни удари право в лицето на Наско вбесиха варненеца. Младежът си изпусна нервите и препсува на майка опонента си. Това разгневи Димитров, който още по-яростно се метна върху него и грабна победата в съревнованието.

След двубоя двамата бяха видимо побеснели. „Повече да не ме псуваш на майка, ясно?!“, изсъска му Петко. „Ти като ме удряш така, ще те псувам“, отсече пък Наско и отиде под душа.

„Вие си играехте на смърт там“, коментира пък Папи. След няколко минути страстите намаляха, а двамата мачовци решиха да поговорят за случилото се на ринга. „Не съм искал да усетиш агресия и злоба. С тия ръкавици нямах усещане. Не си мисли, че и твоите тупаници не влязоха сериозно“, заяви Петко. „Съжалявам за думите си. Просто ме свали. Удари ме в лицето и… думите просто излязоха“, извини се Наско.

Страхотия във "ВИП Брадър"! Петко и Наско се налагат зверски и псуват

Страхотия във "ВИП Брадър"! Петко и Наско се налагат зверски и псуват

error: Content is protected !!