Ето какво решение взе Краси Радков след раждането на сина си

Голямата звезда на „Шоуто на Слави“ Краси Радков се върна в театъра – пише в. „България днес“. Само след месец той ще влезе в пиесата „Островът“ от Иво Сиромахов, постановка на Съни Сънински. В нея актьорът ще си партнира със самия Сиромахов, Пламен Великов, Стела Ганчева и Исабел Божидарова – отбелязва изданието.

„Много съм щастлив! Ето сега се засякох с Марта Вачкова и Геро на репетициите, няма как да не се прегърнем. Това са колеги, с които съм работил толкова години, обичам си ги“ – сподели Краси Радков, ухилен до уши.

Марта и Геро ще играят в друг спектакъл, пак в Сатиричния театър, който ще излезе през декември – „Дон Кихот“.

Участието на голяма сцена за Краси Радков е първо от много време насам. Комикът, завършил „Кукли“ в НАТФИЗ, имаше само спорадични изяви в заведения със забавни песнички, но работеше основно в „Шоуто на Слави“. След като Дългия свали ембаргото за частни участия на екипа, всички се втурнаха да правят пари. Само Мариан Бачев продължи с театъра, а след него вече и Радков.

„Сега репетирам, та пушек се вдига“ – смее се комикът, който е в суперформа – отслабнал и в добро настроение.

„Бебето по цял ден има колики, но цялата рода се справя с това. Аз само гледам и много обичам да му пея“ – щастлив е Краси Радков.