Разтърсваща среща във „Фермата“

Дълго чакана и в същото време изненадваща среща се състоя в пределите на риалитито „Фермата“ – тази между участника Жоро и баща му Георги. IT търговецът неведнъж вече е споделял в шоуто, че връзката им е доста сложна, тъй като фермерът от години обвинява родителя си, че като тийнейджър го е изоставил, за да замине за Германия, където работи и до днес.

Появата на Георги-старши с полет от Германия обаче успя сериозно да развълнува сина му, който освен че се просълзи, докато двамата се прегръщаха, го помоли и за прошка за всичко негативно, което е казал и направил спрямо него.

Двамата седнаха в компанията на водещия Андрей и заедно изгледаха видеото, което Жоро записа преди дни на портативната си камера за видеодневника си, в който споделя колко много се е променило мнението и отношението му спрямо баща му, откакто е във „Фермата“.

И че сега, когато самият той е далече от жена си и детето си, разбира колко тежко му е било на баща му да остави него и сестра му, за да търси препитание на хиляди километри от родината.

Георги-старши разказа, че до заминаването му преди 16 години се стигнало, след като вече не намирал никаква работа, с която да може да издържа близките си. Въпреки че вече толкова време е в странство обаче, той е категоричен, че ще се върне в България.

Тази цел си е поставил и синът му – да направи така, че близките му да се приберат, пише Блиц. Именно затова той е твърдо решен да грабне голямата награда от 100 000 лева на финала на „Фермата“, която да му помогне да създаде бизнес, в който баща му да му помага. След края на сърцераздирателната среща между двамата, Жоро сподели със съфермерите си, че се чувства много добре от случилото се преди малко и че е щастлив, че баща му го е похвалил, че най-накрая е станал мъж.