Голяма любов с трагичен край: Момче не понесе загубата на красивата си приятелка след касапницата в Керч и…

Часове след като приятелката му умира в московска болница, пострадала при касапницата в Керч, Армен Бадалян скача през прозореца от блока, в който живее. Той не умира, но ще има здравословни затруднения през целия си живот.

Съученици твърдят, че 17-годишното момиче Виктория Демчук е модел и е сред най-популярните в училището в Керч,пише блиц. Когато бомбата избухва, тя се оказва в епицентъра на събитието.

Виктория е откарана в болница, където Бадалян, 19-годишен бивш футболист, не спира да седи до нея, да я подкрепя и да очаква любимата му да се оправи. Моделката е имала тежки наранявания по цялото тяло, била е оперирана дълго и лекарите са решили да ампутират единия й крак. „Когато той разбра, че тя е загубила крака си, каза, че няма значение. Той беше мотивиран да намери пари и да й купи най-хубавите протези“, споделя приятел на Бадалян. Но кошмарът не приключва тук.

На следващия ден лекарите в Керч решават, че медиците не са достатъчно добри и пращат Виктория в Москва. Тя умира още по време на транспортирането си. „Целият ми живот е съсипан! Вика бе подарък за идиот като мен“, написа той в социалните си мрежи, допълвайки: „Обичам я много. Тя е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Не съм готов да я пусна. Това е истината и няма да я крия, не ме интересува кой какво си мисли“.

Сестрата на Армен твърди, че той е бил в истински шок, но никой не е очаквал да направи това, което следва. В ранните петъчни часове, Бадалян променя статуса си в руска социална мрежа. Той пише „Обичам те, завинаги заедно“ и скача от прозореца си, който се намира на четвъртия етаж в блок. Трагичната любовна история не приключва тук. Армен не губи живота си, но след редица тежки операции става ясно, че ще живее със здравословни усложнения през целия си живот.