ДесиСлава удари хейтърите в земята, неузнаваема е СНИМКИ

На 28 декември миналата година фолк певицата ДесиСлава стана майка за втори път. Още преди да се разбере, че е бременна, медиите разсипваха изпълнителката затова, че ударно дебелее.

По време на износването на бебето – също, а след като то се появи на бял свят – още повече. Деси получаваше основно критики, че не може да върне предишната си фина физика и по всичко личи, че от там насетне ще я виждаме все пълничка.

Чудото обаче се случи и една от топ пайнерките е в страхотна форма, видя HotArena.

Това се видя от новото й видео към песента „Много съм добра“. В лентата блондинката показва убийствено тяло – не е кльощаво, а в перфектната норма.

Деси е облечена в секси къса рокля, която подчертава извивките на талията й и разкрива гледка към краката. Колкото до тях, те изглеждат много добре оформени около мускулите.

Феновете й са категорични, че с този проект Десислава бележи ударно завръщане на сцената. „Деси е много красива и много секси“, „Ама наистина е много добра! Даже една от най-добрите“, „Десислава, ти си страхотна и специална, забележителна и прекрасна дама и певица“, „Браво, Деси. Брутално завръщане“, „Видеоклипът е един път, визиите са УОУ!“, „Деси, завърна се по-прекрасна от всякога!“, гласят само малка част от одобрителните коментари, които са преобладаващи, под видеото в YouTube.

 

ДесиСлава удари хейтърите в земята, неузнаваема е СНИМКИ

ДесиСлава удари хейтърите в земята, неузнаваема е СНИМКИ