Начало Любопитно Кали в адска депресия! Ето какво направил третият й мъж

Кали в адска депресия! Ето какво направил третият й мъж

Фолк певицата Кали се е разделила и с третия си мъж. Изпълнителката и Владимир са сложили край на връзката си още преди няколко месеца, но упорито криели за разлъката.

Инициатор на раздялата бил Влади, а звездата на поп фолка трудно приемала решението му, поради силните си чувства към него. От тогава насам Кали често изпадала в депресивни състояния и плачела за поредния провал в любовта.

Пред приятели певицата споделяла, че не знае каква е реалната причина за разпада на третата ѝ сериозна връзка и не може да разбере защо нещата не са се получили. Тя е категорична, че поне от нейна страна няма друг човек, но не е напълно убедена дали Влади не е залитнал по друга жена, пише „Галерия“.

Това не бил първият им сериозен сблъсък. Той често си събирал багажа, като скоро след това се завръщал. Затова и този път Кали не обърнала особено внимание и мислела, че Влади пак ще се върне. Но това не се случило и с времето тя осъзнала, че раздялата им е окончателна, а това я съсипало.

Така певицата останала сама с тримата си синове Жоро, Марк и Алекс. Преди сватбата на Фики Стораро и Гюлджан двамата бяха разделени, но на събитието се появиха събрани. Дори тогава певицата се похвали, че Влади паднал на колене и ѝ подарил пръстен, но при един от скандалите им тя го върнала. През тази пролет двамата бяха на почивка на Малдивите и изглеждаха така, сякаш са в прекрасни отношения. Но след това нещо се е случило и нещата са поели към друга посока.

error: Content is protected !!