Начало ТОП Статии Мегаскандал! Виж какви ужасни тайни разкри Кулагин за „ВИП Брадър“

Мегаскандал! Виж какви ужасни тайни разкри Кулагин за „ВИП Брадър“

Мегаскандал! Виж какви ужасни тайни разкри Кулагин за "ВИП Брадър"

„Кадрите, които сте подбрали, са доста драматични и бих казал най-агресивните, които за един месец и 10 дни са събрани. Имах много красиви и приятни моменти и съм един от малкото хора, които успяха да забавляват публиката. Това заяви в ефира на „Събуди се“ Валентин Кулагин.

Той трябваше да гостува в предаването още през миналата седмица, но мистериозно върза тенекия на Мира Иванова. Днес обаче той благоволи да даде интервю за сутрешния блок и да разкаже повече интересни неща от престоя си в Къщата на „ВИП Брадър“.

„Един от най-приятните моменти от престоя ми в Къщата са тези с Ванко 1. За мен той е еталон за поведение. Той може би предусети накъде вървят нещата и затова излезе от Къщата. Един от случаите беше, когато с него си говорихме и Ваня и Ева излязоха от стаята, защото сякаш бяха допрели уши до вратата и чакахме само да се появят“, разкри той.

„Моят етикет във „ВИП Брадър“ е „победител“. Това е всеобщото мнение на цялата държава, въпреки че последната вечер платената публика прави това, което им светна на лампата – освиркаха ме“, заяви Кулагин. „Говорих с Мегз и тя разкри, че цялата тази еуфория не е била и при нея. Не е факт, че зрителите са гласували да изляза. Много хора казват, че този вот е бил замръзнал и техните гласове не са били отчетени. Виждам хиляди снимки от хора, които казват, че са гласували, но вотът не е бил отчетен. Аз съм много доволен от продуцентите, но те използваха един образ на възрастната жена, добрият човек, за да могат да я провокират и да я използват срещу мен“, каза той.

„Ваня Костова никога не ми е помагала – да ме попиташ искам ли чай или да ми донесеш фрешът не е помощ. Спах в стаята й по време на мисия, тя тогава беше задължена да ме приеме. Добротата можеше да си проличи, когато ми обръщаха дюшека и аз не бях спал, помолих я да спя при нейната стая, ако имаше доброта, тя щеше да проличи в този момент“, каза той.

„Бих се върнал в Къщата догодина или следващият път, в който ме поканят. Моето участие приключи по всички регламенти, в подписания от мен договор. Аз бях единственият, който се опита да зададе опознавателни въпроси към всеки един от тях – интересувах се от семейното им положение и от професионалното им развитие. Съквартирантите обаче не ми дадоха шанс. Те бяха уплашени и страхливи. Притесняваха се, като влизам в някое помещение. Това е като да пръснеш „Райт“ на хлебарки“, отсече Кулагин. Той разкри, че повечето певци вътре дори не излизали за участия, което само по себе си говорело какви „звезди“ са.

Под ударите му попаднаха Константин Трендафилов, Лора Караджова и Атанас Колев.

error: Content is protected !!