Начало ТОП Статии Сашо Кадиев здраво го закъса, аут е от „Преди обед“!

Сашо Кадиев здраво го закъса, аут е от „Преди обед“!

Д-р Пенев от „Откраднат живот“ и тв водещият Сашо Кадиев влязоха в болница, пише „Телеграф“. Двамата артисти посетиха спешното заради здравословни несполуки.

Бъбречна криза наложила отсъствието на Кадиев от екрана. Това сподели самият той вчера, по време на включване от болничното легло, в предаването „Преди обед“ по bTV.

Камъкът в десния бъбрек, който измъчвал водещия бил разбит с 3300 удара от лекарите. След интервенцията синът на Катето Евро се прибрал вкъщи при семейството си. Въпреки топлата бира, която изпил, болките продължили. Това наложило връщането му в лечебницата на сутринта.

По думите на артиста, болката е голяма и му предстоят нови изследвания. Също така ще му бъде направена снимка, за да се разбере къде са разбитите частици от камъка. С чувство за хумор той се похвали, че си има лична медицинска сестра на име Ани, която много добре се грижи за него. Тя го храни с кюфтенца и пои с безалкохолно, хвали се Кадиев. Все още не е ясно кога ще бъде изписан от болницата и колко време екранната му половинка Деси Стоянова ще води сама.

В спешното се озова и артистът Никола Мутафов, познат на публиката като д-р Пенев от „откраднат живот“. Циничният хирург претърпя битов инцидент, който за малко да го остави без пръст на крака. Медиците обаче реагирали светкавично и спасили крайника му. Той се размина само с гипс, който обаче ще носи цял месец. Злополуката не го спасила от ангажиментите му към продукцията и го принудили да ходи по сандали из столицата. Заради гипсирания крак, сценаристите на сериала решили да се възползват  от случилото се и да го направят част от сюжена на следващите епизоди. Така коремният хирург яе куца известно време и на екрана.

error: Content is protected !!