Начало Любопитно Божана полудя по Петко, ето коментара на съпругата му

Божана полудя по Петко, ето коментара на съпругата му

Божана Кацарова е направо обсебена от бизнесмена Петко Димитров, забелязват зрителите на „ВИП Брадър“ – пише в. „Уикенд“. Шеф Кацарова непрекъснато го следва по петите и демонстрира симпатиите си към него, шумно го подкрепя по време на седмичните мисии и мазно го нарича „шефе“.
Кулинарката е толкова хлътнала по бизнесмена, че започна да готви специално за него и да угажда на прищевките му и без свян се изляга до него в кревата – отбелязва изданието.

Божана се възползва от всеки кратък момент на близост с Петко, за да го докосва и да го гледа с обожание. Той очевидно няма никакви сантименти към нея, но пък се ласкае от вниманието ѝ и я употребява за целите си в играта. Димитров надъхва шеф Кацарова срещу конкурентите си и я ползва като обслужващ персонал. Даже коментира пред ричард, че нейното предназначение в шоуто е ясно – да готви и да се върти в кухнята. Кулинарката обаче не чу тези думи и с влажен поглед на кошута продължава да се суети около Петко, въпреки че е сериозно обвързана с рекламиста Николай Ванчев.

Запознати издават, че най-гневна била съпругата на Петко – танцьорката Яна, която напусна шоуто в самото му начало заради здравословни проблеми на едно от децата им. Хубавицата се ядосвала, задето готвачката се отърква в мъжа ѝ под претекст, че са съмишленици в играта. Тя била категорична, че Петко и Божана няма да останат приятели след края на шоуто, защото не ги свързва нищо.

error: Content is protected !!