Мутри в капана! Домашна камера улови на ВИДЕО двама крадци, а часове по-късно вече са с белезници

Двама крадци бяха заснети на местопрестъплението от видео и впоследствие заловени, благодарение на камера инсталирана в дома на потърпевшите.

Потребилелят Петър Демиров споделя видеото във фейсбук и то бързо се разпространява и малко по-късно, благодарение на разпознаването на двете лица Демиров оповести, че те са хванати от полицията.

„Приятелчета, вчера в 15 часа следобяд докато сме били извън жилището със семейството ми, двама тарикати са влезли и са преровили всичко да търсят ценности и пари, за щастие нищо не липсва, но факта че са отключили секретна брава без проблем ме навежда на мисълта, че са професионалисти. Камерата която съм инсталирал ги е заснела и лицата им са лесно разпознаваеми. Ще съм благодарен ако някой ги разпознае и си получат заслуженото. Ако някой има информация за тези двамата, моля да се свърже с мен или 2-ро РПУ гр. София“, написа Петър вчера.

А малко по-късно обнови поста си с благодарност към всички, включили се в издирването на крадците.

„Благодаря за помоща на всички споделили! Намерихме ги! Добре познати са на 9-то РПУ! Следва обичайната процедура“, написа той.