Начало Новините днес Убиха млада жена в столичния квартал „Надежда“, подробности

Убиха млада жена в столичния квартал „Надежда“, подробности

Криминалистите открили трупа на жената с изстрел в главата. Предполагаемият извършител е съпругът на жената, съобщава NOVA.

Между тях е имало скандали няколко месеца. В жилището на жертвата е живяло и детето им. След престъплението то не е открито в жилището. Заподозреният е обявен за издирване. Убитата е млада 23-годишна жена. Безжизненото й тяло било намерено в апартамент, който се намира на улица „Бели Дунав“. Сигналът е подаден от съседи на жената, които е чули изстрелите.

По първоначална информация в апартамента на жената е имало и дете, което обаче не е там и в момента се издирва.

Полицията издирва съпруга на жената. Предполага се, че той е евентуалният извършител на престъплението и се смята, че е въоръжен и опасен.

Съседи на убитата жена споделиха, че малко след изстрелите мъж е излязъл тичешком от блока, качил се е в кола и е офейкал с мръсна газ.

Столичната полиция е вдигната на крак, за да издирва евентуалния извършител.

От МВР заявиха следното: „Към 18.30 часа в полицията е получен сигнал за открита от близки простреляна и починала 23-годишна жена в жилище в столичния кв.“Надежда“. Към мястото са насочени екипи на СДВР и Второ РУ-СДВР. Предприети са процесуално-следствени и издирвателни действия“.

По данни на „Монитор“, жената живеела на семейни начала с мъж, от който има дете. Родителите на жертвата се обадили в полицията, след като цял ден нямали връзка с дъщеря си. Младата жена не отговаряла на телефона си, а апартаментът бил заключен. Наложило се полицаите да влязат в жилището с ключар, който разбил входната врата. В апартамента ченгетата се натъкнали на простреляната жена, а детето липсвало. Малко по-рано съсед в блока чул изстрелите и също се обадил в полицията. Униформените открили трупа на жената с изстрел в главата.

Предполага се, че извършителят е половинката на жената. Между тях е имало скандали от няколко месеца. В жилището на жената е живяло и детето им. След престъплението то не е открито в жилището. Предполага се, че мъжът, който е обявен за издирване, е застрелял половинката си, взел е детето и е изчезнал в неизвестна посока.

Мъжът не е криминално проявен. По непотвърдена информация е служител на СОТ.

error: Content is protected !!