Таксиджията, возил убиеца от „Надежда“, направи нови скандални разкрития за последните мигове живот на малката Никол

Появиха се нови факти около двойното убийство в столицата. След като е убил приятелката си и минути преди да застреля детето си, 26-годишният Викторио Александров отвлича такси. По-рано днес шофьорът, който пътувал цял час под заплаха за собствения си живот и возил убиеца от „Надежда“, направи разкрития за случилото се.

Сега той даде нови подробности за последните минути живот малката Никол, която 26-годишният Викторио Александров убил.

Вчера около 19 часа хваща такси от „Хаджи Димитър“ – кварталът, където живее баща му. Бил с детето, въоръжен. Зад волана е този шофьор – Петьо Павлов.

„Усетих удар по тила и зареди пистолета. Вика, ако искаш да живееш, слушай какво ти казвам…  Карай ме, вика, на най-високия мост, да скочим от моста, да се самоубием”, разказа шофьорът, цитиран от bTV.

Викторио обаче в крайна сметка определя нов маршрут – в района на Долни Богров. Отнема телефоните на шофьора.

„Нормално момче, много здраво. Аз не искам да навредим на детето – това през цялото време говореше и го гушкаше. Повтаряше – „Тате, много те обича!“. Детето плачеше истерично”, спомня си таксиметровият шофьор.

„Разказа, че жена му е убила другото им дете и той иска да се самоубие, не може да преживее загубата, че тя е живяла в лудница. Колко е истина, не мога да кажа. Това ми каза. Стана ми съвестно, че съм можел да спася детето, но не съм знаел предисторията. Да съм знаел да взема аз детето, той да се самоубива”, допълни шофьорът.

Дъщеричката на Викторио и Дарина става на година миналата седмица, няколко дни преди да загуби живота си.