В кървавия апартамент в „Надежда“ намериха страховити неща, останали от убитата Дарина и малката Никол, секунди преди екзекуцията (СНИМКИ)

Близките на убитата от Викторио Александров Дарина днес почистиха жилището, където беше застреляна от бащата на детето си.

„Намерихме негова униформа от СОТ, която най-вероятно с претекст дошъл да си я вземе, и тя му е отворила. С претекст да си види детето, но той е дошъл просто да я убие. Детето така е било грабнато, едната му обувка беше под дивана… Не мога да ви опиша какво беше горе”, разказа Валерия Филкова, приятелка на семейството на Дарина.

Според записи от охранителни камери, Викторио останал вътре няколко минути. Близките на Дарина показаха два счупени мобилни телефона – тя вече имала 6 такива, защото на всеки няколко месеца Викторио ги чупел.

„Тя умра от това, че не подаде жалба”, смята Валерия Филкова пред bTV.

Лелята на убитата – Таня Найденова е категорична: „Аз не искам смърт за него. Смъртта за него е избавление. Искам постоянно това да гледа. Ако искат и герой да го направят, ако искат и на парчета да го нарежат, децата ни няма да се върнат”.

Близките показват свещичката от първия рожден ден на момиченцето. Той е бил само седмица преди то да умре.