Изнасилена майка кастрира и уби злодея, за да не посегне и на дъщеря ѝ

Майка, която е заклала изнасилвача си и след това скрила тялото му, бе осъдена на 10 години затвор. 35-годишната жена пробола с нож в сърцето престъпника, след което отрязала гениталиите му.
Бруталното клане се е случило само няколко дни след като Грант Касар изнасилил Роксана Питърс. Той се върнал в къщата й и заплашил да направи същото с дъщеря й, пише Mirror.

Жената нападнала Грант, когато той влязъл в дома й и заплашил, че ако не спи с него, ще стигне до дъщеря й.

Жената няколко пъти е наръгала мъжа с нож с думите: „Вече няма да ме изнасилваш“.

След убийството Роксана закачила тялото за колата си и тръгнала по улиците на Куинсленд, Австралия, след което го хвърли в канавка.

Трупът е открит на следващия ден. Установено е, че Грант е получил повече от 60 наранявания, по-специално рани с нож в областта на сърцето, пениса и хранопровода. Роксана бе осъдена на десет години, след като се призна за виновна за убийство.

Съдията се съгласи, че починалият е провокирал жената, но първо е трябвало да отиде в полицията. Също така се оказа, че Касар е наркоман и многократно е нарушавал закона. След като мъжът вързал Роксана и я изнасилил, той се втурнал към къщата на майка си, за да й иска пари за наркотици.