Вижте коя красавица клати стола на Лора Крумова в Нова ТВ

Лора Крумова трепери за стола си на водеща на „Събуди се”, откакто в него седна хубавата Мартина Ганчева. Тъмнокосата журналистка наскоро бе избрана за заместница на титулярката, която роди в началото на септември. Крумова обаче се притеснява, че може да я оставят за постоянно, а самата нея – да свалят от екран след като майчинството ѝ приключи, научи HotArena.

За Мартина Ганчева се твърди, че била личен избор на шефката на новините в Нова – Вяра Анкова. Това сериозно тревожело родилката и вгорчавало безметежните ѝ грижи за малката ѝ дъщеричка Мина и баткото Явор. Крумова много добре знаела, че родилките ги пази законът и затова телевизията е длъжна да я вземе обратно на работа след майчинството. Никой обаче не е длъжен за я връща на същата позиция, нито на същата заплата. Лора се опасявала, че може да я свалят от екран и да я направят прост репортер, като ѝ орежат заплатата.

Веднъж вече тя преживя нещо подобно, когато от ефир бе свалено следобедното ѝ публицистично шоу „Комбина”, което правеше заедно с приятелката си Галя Щърбева. Тогава Крумова все пак успя да се пребори за място като водеща, макар и в друго предаване – „Събуди се”. Галя обаче нямаше същия късмет и бе понижена до обикновен репортер, макар и със своя собствена рубрика. Откакто има заместница, родилката се опасявала, че може да я последва същата съдба, тъй като сегашните шефове на новините, които са бивши служители в БНТ, не я харесвали. Говори се, че предпочитали да търсят свои хора за водещи и продуценти. В случая с Лора най-лесно било да обявят, че Мартина стои по-добре на екран, тъй като е по-стройна.

Бъдещето на кариерата ѝ не бил единственият проблем на тв звездата, твърдят запознати. Макар да роди преди близо два месеца, тя все още не можела да се отърси напълно от следродилната депресия. Оплаквала се, че се чувства грозна, дебела, нещастна и изморена. Чудела се как да жонглира с грижите за бебето и 5-годишния батко. Синът ѝ Явор бил много ревнив, плачел, правел сцени и се сърдел, когато майка му се занимава с Мина, вместо с него. Всичко това в съчетание с бебешкия плач и коликите на момиченцето докарвало Лора до лудост, пише „Уикенд“.

Приятелки ѝ подхвърляли да намери гледачка, на която да повери поне част от задълженията около децата. Край звездата буквално гъмжало от кандидатки, които сами си предлагали услугите срещу солидна сума. Тя обаче засега отказвала. Не можела да има доверие на никого извън най-близкия си кръг от хора. Предпочитала да търси помощ в семейството. Мъжът ѝ Сотир правел, каквото може, особено с по-голямото дете. Въпреки това обаче Лора продължавала да се оплаква, че се чувства като в ада.