Гаф след гаф! Репортерка на Гала се издъни в ефир СНИМКА

Напористата за слава репортерка от „Господари на ефира“ Ева Веселинова пак се изложи в национален ефир, предава HotArena.

Както е известно, тя е ко-водеща заедно с още няколко популярни личности в предаването „На кафе“ на Гала. Още от стартирането на проекта Ева, несъзнателно или не, прави гаф след гаф и показва изключителна несъобразителност и невъзпитаност.

Напомняме, че няколко пъти стана за смях, като прекъсваше останалите коментатори, докато те говорят, показа ниска обща култура – като не отговори на въпроса – кой е авторът на „Хубава си моя горо“, говори за дупките, които има, като навлече гнева не само на водещата Гала, ами и на останалите хора от екипа.

В едно от последните предавания на „На кафе“, излъчено на 01 ноември, Гала добросърдечно почерпи колегите си с бонбони, по повод Деня на на народните будители. Eдинствено Ева Веселинова не се съобрази, че не е приятно зрителите да чуват мляскане.

Гала побърза да спаси нелепата ситуация, като тактично помоли колегите си да изчакат да започне предстоящото видео и тогава да похапнат, но амбициозната репортерка от Сливен видимо не се смути и дори си позволи да каже неясни думи с пълна уста.