Кулагин продължава да скандализира, вижте с какво този път

Гримьорът Валентин Кулагин не е чак такъв циник, какъвто изглежда на пръв поглед. Въпреки острия си език и безкомпромисното си поведение към околните, той има романтични блянове като всеки човек. Бившият ВИП съквартирант мечтае за дете, а защо не и за семейно щастие. Най-големият дразнител в Къщата призна, че много му се иска да стане родител и копнее за момента, в който някой ще го нарече „татко“.

„Няма нищо по-красиво от чистата детска душа! Толкова обичам жизнерадостните и неподправени реакции на тези сладки същества, че все по-често започвам да се замислям за моята малка версия… Децата са лъч светлина от напояваща енергия, глътка въздух от лицемерието и лошотията на нас, големите. Само една такава усмивка, само един поглед и се разтичам повече от топящ се сладолед!“, написа Кулагин в социалната мрежа и умили почитателите си. Дали обаче ще се намери жена, която е готова да роди от него, не е съвсем ясно, пише „Уикенд“.

Запознати издават, че гримьорът от Хасково е делил легло и с дами, и с господа, но в последно време предпочитал мъжките ласки. Популярният хореограф Атанас Месечков също е бисексуален, но сега се радва на едногодишна дъщеря и предана съпруга, така че надежда все още има и за Кулагин. „Ще си намеря някоя да роди от мен – не държа да живеем заедно, но много искам дете. Ще помагам финансово, ще се грижа за него“, споделил Валентин пред приятели.

Най-известната интимна връзка на скандалния гримьор е тази с бившата моделка и настояща танцьорка Елена Виан. С нея изкарал цели 10 години и двамата се кълнат, че между тях е имало истинска любов, а не само добро приятелство. Огнената хубавица била толкова привързана към Кулгаин, че не излизала никъде без него и му имала пълно доверие. Той обаче не оправдал очакванията й и се разделили заради изневяра от негова страна. Не е известно дали е кръшнал с мъж или с жена, но самият Валентин призна за измяната си пред бившата си съквартирантка Розмари Тишер.
Въпреки неприятната разлъка, Елена намерила сили да прости на гримьора и днес ги свързват топли другарски чувства. Тя дори го защити пламенно по време на една от елиминациите, а когато го изгониха от шоуто, ядосано отсече, че резултатите от зрителското гласуване са били решени предварителни. „Аз по-манипулран вот не съм виждала и по време на избори!“ , разгневи се бившата на Кулагин.

През годините клюките са свързвали гримьора и с различни мъже. Той сам се е хвалил, че навремето Миро от „Каризма“ му предлагал секс. После пък успял да отмъкне гаджето на съдията от „Х Фактор“ Велизар Соколов – Заки. Хасковлията имал авантьора и с Марио Екстрийм – бившия сценичен партньор на Дупнишката Мадона Сашка Васева. Говори се, че Кулагин залитнал по мъжете след пътуване до Москва, където срещнал богат руски олигарах и се възползвал от симпатиите и протекцията му. Преди това бил обикновен младеж от провинцията с големи амбиции, но когато се завърнал в България, коренно променил стила си на обличане, външния си вид и се провъзгласил за „най-добрия български гримьор“.
Самият той не иска да уточнява сексуалната си ориентация, което, разбира се, е негово право. „Аз съм метросексуален, но това не значи, че съм гей! Кой знае – може някой ден и деца да имам. Не желая никой да се бърка в интимния ми свят! Аз не се интересувам от това кой с кого спи, така че моля, оставете ме и мен на мира!“, отговаря Валентин на подмятанията.