Начало Любопитно Репортер на Нова засенчи Емо Чолаков, зрителите в шок СНИМКИ

Репортер на Нова засенчи Емо Чолаков, зрителите в шок СНИМКИ

Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от скоро се изявява и като синоптик, за пореден път шокира зрителите. Той се появи в ефир, държейки ярко зелена кофа, а целта ѝ беше нагледно да покаже как се обезвъздушава радиатор.

От днес „Топлофикация София“ пуска поетапно отоплението в София, което налага и обезвъздушаването на радиаторите. Именно, за да покаже на зрителите как се прави това, Василковски бе взел и кофата.

Неговите колеги бяха подготвили кратка анимация, за да бъде още по-ясно на зрителите къде и как се случва целият процес. Накрая Василковски отсече: Получихте и първия съвет по обезвъздушаване на радиатори. В същото време от топлофикация съветват абонатите си да отворят вентилите на радиаторите на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване. Приоритетно ще бъде пуснато парното в детските градини, учебните и здравните заведения. Следват жилищните сгради във всички райони, административните и стопанските сгради.

Младият синоптик се изживява като конкуренция на популярния от конкурентната bTV Емил Чолаков. Но дори и той не се е появявал в ефир с кофа, още по-малко ярко зелена. Иначе времето, за което Василковски съобщи да очакваме ще остане без промяна. Днес в равнините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност и на отделни места в южните и източните райони ще преръми. Над планинските райони ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Минималните температури ще са предимно между 4° и 9°, в отделни котловини – до около 0°, максималните – между 13° и 18°.

Репортер на Нова засенчи Емо Чолаков, зрителите в шок СНИМКИ
Репортер на Нова засенчи Емо Чолаков, зрителите в шок СНИМКИ
Репортер на Нова засенчи Емо Чолаков, зрителите в шок СНИМКИ
error: Content is protected !!