Синът на шеф в „Лукойл“ изнасилил студентка

Студентка обвини в изнасилване сина на вицепрезидента на „Лукойл“ Азат Шамсуаров – Руслан Шамсуаров, съобщиха руски медии. Вероника Максимова е подала жалба в полицията и следствените органи в Москва са започнали проверка по случая.

Студентката разказала, че отишла на гости на Шамсуаров, тъй като двамата били приятели. Тя останала да спи у тях и легнали на едно легло, но никаква друга интимност не се подразбирала, тъй като двамата са приятели и легнали да спят с дрехите си. На следващата сутрин Вероника отишла да си вземе душ, а Шамсуаров влязъл в банята и й предложил да се измият заедно. Тя отказала, а в отговор той й огънал ръката и я изнасилил.

След това той отказал да я пусне да си тръгне от апартамента и тя останала през целия ден, като седяла на дивана и в един момент заспала. Шамсуаров я събудил, като й казал, че намерил в телефона й голи снимки, предназначени за бившия й приятел, а след това отново я изнасилил. По-късно Вероника Максимова звъннала на майка си и уговорила Шамсуаров да я пусне да си тръгне, а след това се обадила в полицията и отишла в болница. Тя е снимала и синините, които са останали по тялото й.

Руслан Шамсуаров отрича да е изнасилил момичето. Твърди, че Вероника е работила в сферата на секс услугите и двамата са правили секс по взаимно съгласие. Пред следствието той казал още, че след това момичето се оплакало от тежкото си финансово положение и му поискала пари. Проверката на полицията по обвиненията на момичето продължава, предаде OffNews.