Ексклузивно! Стана ясно коя е консултантката от съдебната система на Николай Банев за мародерствата и грабежите по морето

Запознати информираха, че „гнилата ябълка“ в съдебната система е вещото лице Здравка Чернева Андреева, вписана към Окръжен съд-Бургас. Тя била близка приятелка и консултантка на Баневи и адвокатите му.

Тя ги учела как да преодоляват закона в разграбването на предприятията и рязането им за скрап.
Коя е обаче Здравка Андреева? За 100 лева можела да направи чудеса, а за 500 лева да танцува като циркова мечка. В Бургас обаче няма адвокат, който да не я познава, нея и брат и който е също вещо лице, пише днес troyanpress.com.

Днес Здравка Андреева е човека който трябва да бъде привлечен към наказателна отговорност, тъй като е отговорна за разбиване на запечатаните сгради от синдика Балабанов в Полимери, Девня.

Тя консултираше Баневи за всичко, как да разбиват, как да бракуват сгради, работещи машини. Това е тя Здравка Андреева на близо 80 години, но със спорна репутация и качества, който по-скоро я определят като съучастник на Баневи в грабежите, отбелязва troyanpress.com.