Готвачката Божана надруса Гала в ефир СНИМКИ

Скандалната готвачка Божана надруса и напи Гала в ефир в собственото й предаване. Нечуваната излагация се разигра в На кафе точно в 11 часа. Гала и Божана Кацарова си говориха за ВИП Брадър, където откачената кулинарка участва, пише Блиц.

Малко след това Гала предложи на гостенката си да и покаже интересни ястия, които е приготвила и които й напомнят за дадено място или събитие. Първият клош, който Божана повдигна изглеждаше страхотно. „Ооо кексчета?“, зарадва се Гала. „Сигурна ли си, че искаш да изкараш цялото предаване?“, попита я лукаво Божана, но Гала вече лапаше част от кексчето. „Това са спейс кейк, супер типични са за Амстердам. Нали знаеш? Нали се сещаш?“, каза й с типично скандалния си и шумен смях Божана, намеквайки, че в тях има марихуана.

След като Гала „друса“ с дрога посред бял ден пред очите на зрителите си, Божана реши и да я напие Гала. Даде й да пробва една напитка, която русокосата водеща обяви, че е „нещо като ликьор“. „Точно така. Това са ферментирали вишни. Типична японска ракия“, завърши Божана. След което две двете в тандем пиха „текила с буби“.

 

Готвачката Божана надруса Гала в ефир СНИМКИ