Лекарска грешка съсипала катастрофиралата Кристин Илиева (СНИМКИ)

 

Преди осем месеца моделът Кристин Илиева се размина на косъм от смъртта в тежка автомобилна катастрофа с певицата Дивна.

Красавицата разкри сърцето си пред репортерката Елизабет Методиева в последното издание на предаването „Папараци“ по bTV,

Двете дами стигнаха до такава кулминация в емоциите, че и двете се разплакаха ефир.

„Често казвам на баща си, че всичко ще мине, ще си стъпя на двата крака и ще ходя нормално. Колкото и време да отнеме, това нещо ще стане“, сподели Кристин.

„Вълнувам се за нещата, които ме очакват. Това нещо не се е случило просто ей така. Със сигурност има някаква цел и някаква мисия да минавам през всичките тези мъки и болки. Трябва да има нещо хубаво накрая, нали?“, се обърна Илиева към репортерката, която не сдържа емоцията и гласът и се разтрепери.

 

„Често се питам защо съдбата ме постави пред толкова тежко изпитание. Имам си разсъждения по този въпрос, но нека си останат мои. Може пък да ме е предпазила от нещо по-страшно. Ако не беше лекарската грешка, вече щях да ходя. Можеха да кажат на родителите ми: „Не знаем какво да правим, търсете други варианти“. Да не ти се случва в България да те лекуват“, заяви още Кристин. Сълзите в очите дойдоха с темата за поп певицата Дивна.

„Простих на Дивна, тя е моя приятелка. Ако беше таксиметров шофьор, е друго. Можеше аз да съм зад волана. С нея поддържаме връзка, говорим си. Родителите ми също простиха. Когато се видяха в болницата, баща ми прегърна Дивна. Медиите прекалено много я нападнаха. И двете не бяхме пили алкохол. Трябва да сме силни, защото животът е едно приключение. Каквото и да ти се случи, дерзай към щастието!“, категорична е Кристин.

В друго свое скорошно интервю пред bTV, Кристин сподели, че освен проблемите с краката след тежката катастрофа, заради които доскоро се придвижваше трудно, тя получила и паник атаки. Било ѝ трудно да се справи със страха, но благодарение на близките си, това вече е зад гърба ѝ и дори вече няма проблем да говори открито за катастрофата.

„Имам чувството, че силата на любовта ми помогна и ми помага да изживея този момент по-леко и да имам сила. Будиш се сутринта и знаеш, че ще го видиш този човек, ще дойде часът, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка — денят ти е сив“, обясни тогава Илиева.

„Трудно е да го опиша с думи, но си е много тежко изпитание. На моменти се чудя откъде я вадя тази сила, воля и търпение. По принцип съм супер нетърпелив човек. Ето че се научих да бъда и търпелива“, разказа тя.