Гала се закопа окончателно, ето как обясни гафа от вчера

Вчера социалната мрежа се разтресе от иронични подигравки към водещата на „На кафе“ – Гала. Във вчерашното си предаването тя показа снимка, която от дни обикаля социалните мрежи.

Става дума за изображението на жена, наречена Сашка Ганева от Сливница, която има уникални научни достижения. Блондинката от ефира на Нова телевизия призова всички да се възхитят на тази сексапилна българка, без дори да си направи труда да провери информацията и да достигне до извода, че всъщност жената на снимката е порноактриса.

„Какво да кажа. Каквото и да кажа ще е тъпо. По диагонал съм прочела новината. Тъпо беше“, опита се да се извини в ранни зори блондинката. „Що пък да не работи в НАСА? Тя умее да изстрелва мъжете в Космоса с уменията си щом е порноактриса“, продължи да се шегува Гала.

„Аз имам много сериозни пропуски в общата култура. Може би ще започна да гледам порно. Вчера нямах време, но ще почна. Опитах се да проверя малко за тази порно актриса Саша Грей – е нищо не намерих за нея“, заяви пък Кристина Патрашкова, която също до вчера се дивеше на жената и повтаряше колко е красива, а дори „не е плейметка“, пише Blitz.bg.

 

Гала се закопа окончателно, ето как обясни гафа от вчера