Сестрата на Бойко Борисов: И на мен бензинът ми е скъп! Най-голямата му грешка е…

„Когато се разболях, първият човек, на когото се обадих, беше Бойко. Дясната част на тялото ми се парализира. Престанах да усещам ръката и крака си. През деня си бях на работа. Много бързо трябваше да ме оперират“. Това заяви в ефира на Нова телевизия сестрата на премиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова.

„Той много ми липсва. По телефона малко по-често се чуваме, но се виждаме на 3-4 месеца. Винаги ми се вижда много уморен. Поскарвам му се, че трябва малко да почива. Напрежението според мен е нечовешко. Не се намесвам в решенията му, той може ли да се намеси и да ме съветва как да лекувам едно бебе.

Това, което постигна във външната политика на България, е неговият най-голям успех. Но разбира се има още много какво да се желае. По природа е много добър човек, много вярва в приятелството, В дадени ситуации се предоверява. В определени ситуации се е доверил на не дотам правилните хора, това е най-голямата му грешка“, призна д-р Иванова.

„В началото моите възприятия бяха съвсем девствени, много нощи не съм спала и плакала заради обидните епитети към него, но в годините човек свиква и си казва: „Айде, пътувайте, аз по-добре знам“.

И на мен бензинът ми е много скъп при заплатите, които получавам, има хора, които са прекалено заети в професията си и отглеждането на децата си, за да се озоват на определено място. Животът е едно виенско колело, в един момент си горе, в друг долу“, завърши сестрата на премиера.