Страшна депресия налегна Слави! Ето какво реши

Слави е ядосан на целия свят и се решава на постъпки, които преди бяха немислими, довериха хора от шоуто. Феновете на Слави са потресени от новината, че в шоуто ще гостува премиерът Бойко Борисов. А феновете на Бойко също са в пълно недоумение как се случи така, че шоуменът изпрати покана, а премиерът я прие.

Всеизвестно е, че от години Слави Трифонов и Бойко Борисов имат търкания. Двамата многократно са отправяли остри реплики един към друг, но никога в ефир. През годините водещият многократно е отправял покани към премиера да му гостува по горещи теми, без да има ответна реакция.

Със сигурност интервюто със Слави, по всяка вероятност и сценаристите на шоуто, ще събуди сериозен интерес.

Слави се решил на това, защото вече се отказал да влиза в политиката, заявиха негови приближени. Причината била, че след 9 години борба да ходи отново спокойно, бил изцяло отчаян и вече не вярвал, че има начин да върне подвижността на счупения си още през 2009 г. крак. Ядосан на целия свят, решил да стори и още нещо, което тепърва ще изуми феновете му. Той щял да махне ескалатора от студиото си, за да не му напомня времето преди фаталното падане в банята.

Емблематичният ескалатор ще изчезне завинаги от „Шоуто на Слави“ в дните около Нова година. „Той се дразни, когато някой друг използва ескалатора. Затова реши да го махне“, разказаха пред „Уикенд“ хора от екипа на Дългия.