Тайната падна! Вижте защо Уилям напуснал Кейт Мидълтън

Ах, тези Уилям и Кейт. Гледаме ги – безупречни, влюбени, винаги стилни, с три деца, херцог и херцогиня. Какво повече може да иска човек от живота си?!

Но, както в повечето случаи, това, което се вижда на повърхността, е една незначителна част от всичко, което се случва в действителност. Знаем, че Уилям и Кейт се влюбват още като студенти. Тогава не са толкова зрели и много по-лесно се поддават на емоции и чувства.

Двамата се запознават през 2001 г., стават гаджета година по-късно и романсът им продължава до 2007 г. Тогава се разделят за кратко, след което съдбата и здравия разум отново ги събират, за да се се превърнат в една от любимите двойки на света.

Но каква е причината за раздялата?

Отговорът на този въпрос идва от книгата The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen. В нея се казва, че принц Уилям е започнал да се чувства прекалено обсебен от Кейт. И когато е усетил примката на сериозната връзка да се затяга около врата му, той стегнал куфарите за почивка по мъжки в Гърция.

Докато принцът разпуска с приятели на яхта край бреговете на южната ни съседка, Кейт пък се връща при родителите си в Беркшир. Според авторката на книгата Джесика Джейн, Мидълтън иска да остане насаме с мислите си, да прецени ситуацията и да реши бъдещето на връзката им.

Тези свои размисли и страсти напоява с голямо количество бяло вино и колебания дали да се обади на Уилям или не. Въпреки че той много й липсва, Мидълтън така и не признава чувствата си в този момент и решава да се държи на положение.

Как точно се е стигнало до повторното събиране на двойката не е много ясно, но явно и двамата са преглътнали егото си в името на любовта. А при обявяването на годежа им през 2010 г. Уилям заяви лаконично, че просто са били млади, израствали са заедно и са напасвали характерите си. Затова кратката раздяла не му изглежда нищо толкова необичайно, пише Express, цитиран от lifestyle.bg.