Вижте на какво се реши Криско заради Слави Трифонов

След първото дуетно парче между рапъра и Слави Трифонов – „Гледай как се прави“, двамата вече са готови с нов хит. Парчето е записано и е въпрос на време да бъде официално представено, пише „България днес“. Това е втори съвместен проект за Криско и Слави в рамките на половин година.

Първата им обща песен – „Гледай как се прави“, счупи всички рекорди. Сега Криско и Слави са решили да вдигнат още по-високо летвата и новото им дуетно парче няма да е в типичния за рапъра жанр. В песента ще участват и музикантите от „Ку-ку бенд“. „Слуховете са верни. Имаме втори дует! Този път към нас се присъединяват и великите музиканти от „Ку-ку бенд“, признава Криско.

Слави и Криско се сближили много покрай снимките на първото им парче. Затова Трифонов реши да даде рубрика на габровеца в шоуто си, което обаче се оказа не много печеливш ход на тв водещия и той бързо я свали. Въпреки това Слави вижда огромен потенциал в Криско и инициативата за нова дует между двамата идва именно от Трифонов. Рапърът потвърждава и веднага започва да подготвя новата им песен. Заради примамливата оферта на Дългия Криско дори сменя жанра си, макар че не е ясно как ще реагират феновете на промяната. На рапъра му предстои и мащабно турне зад Океана.

В социалната мрежа Инстаграм пък Криско реши да поставени една малка задача на своите фенове. „Ако Слави беше рапър, как бихте го нарекли““, пита Криско. Под публикацията валят хиляди интересни предложения.

„Славимен“, „Трифона“, „Патерица“, „Големият Слави“, „Триф“, „Дългият език“, „Рапслав“, „Славчу“, са само малка част от предложенията за рапърското име на тв водещия.

Феновете на рапъра и шоумена тръпнат в очакване на новия им хит, който вече е записан и чака официалната си премиера. Дали и той ще има същия успех като „Гледай как се прави“, или Слави и Криско ще надминат себе си, предстои да видим.