Трагедията е голяма! Мрежата ридае заедно с годеницата на загиналия син на Златко Баретата, заради трогателната ѝ изповед (СНИМКА)

Измина близо месец след трагедията със сина на Златомир Иванов-Златко Баретата. Възлюбената му Никол Тилева обаче не може да се съвземе. Почернената девойка трудно преживява смъртта на любимото си момче и ридае безутешно над спомените щастливите си мигове с Алекс.

„17.11. „Ако беше сълза щеше да си в очите ми. Ако беше цвете щеше да си ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми! бях птица щях да пея за теб, но не съм птица, а съм момче, което те обича!!! През ветрове и бури, през огън и вода, сърцето ми докрай е твое… Докрай дори и след смъртта! И в друг живот ще те намеря и пак сърцето си ще ти даря!“ А.И.“, гласи един от последните постове на Никол.

Припомняме, че Алекс Иванов почина на 21 срещу 22 октомври, след като седмица по-рано изпадна в кома. Първородният наследник на Златко Баретата имаше рядкото белодробно заболяване, известно като муковисцидоза. Тя се проявява в детска възраст и се характеризира с нарушена функция на екзокринните жлези, като се дължи на генна мутация. От деня на раждането му до преди месец Златомир Иванов не пестеше средства, за да спаси сина си, но в крайна сметка скъпоструващите лечения в Университетската болница в Хайделберг, в Дюселдорф и в Белодробния медицински център в град Есен, признат за най-добрия в света за белодробни и респираторни заболявания, с удължиха живота му