Догадки! Нещо ужасно се случило със Слави

Страшни подигравки и обиди валят над Слави Трифонов след интервютата с най-големите хора в държавата, на които той задаваше само въпроси на зрители. Стигна се дотам, че и Къци му скочи. Водещият на някогашните „Супершоу Невада“ и „Риск печели – риск губи“ без капка колебание се пошегува със Слави, пускайки си статус в социалните мрежи: „Никога не е късно да славиш за смях“. Той визира интервютата, които Дългия проведе с премиера Борисов, главния прокурор Цацаров, омбудсмана Мая Манолова и шефът на НС Цвета Караянчева . „Чудим се кой е по-голям комик и шоумен, Слави или Къци“, дивиха се потребители в мрежата.

Ала съмненията защо Слави постъпи така и какво се случило всъщност с него се задълбочават. За това се пита и Люба Кулезич в предаването „Евродиков“ в телевизия Евроком:

“ И двете интервюта ме карат да мисля, че Слави, който през годините е бил доста силов, поставял е директно въпроси, притискал е в ъгъла гости, изявявал се е като трибун, свалям му шапка за акцията в защита на нашите сестри в Либия и пр. Сега същият човек се отказа от собствения си порив, от идеята за референдум, намаляването на субсидията за партиите, заради което млади хора излязоха да го подкрепят. Това ме накара да се запитам: какво се е случило? Защото нещо се е случило. Защото Слави не е глупав, напротив. И изведнъж да дадеш по наем на своите най-големи опоненти своето пространство за кризисен пиар… Те прегазиха неговия граждански фасон – това е голяма трагедия за този човек. Нещо се е случило. Какво може да е то? Пазарлък? Какво става? Абе, Слави, какво се случи?“

А за това се питат и гадаят и хилядите фенове на Слави в социалните групи в нета.