Закопчаха Илиян Варсанов и гаджето му, ченгетата останали изумени от намереното в апартамента!

Наркоиграчът Илиян Варсанов, който изгря още в мутренските години покрай Демби и Клюна, е арестуван зрелищно заедно с гаджето му. Двамата били закопчани с белезници в понеделник късно вечерта в апартамента им в столичния квартал „Красно село“. Това съобщиха от МВР и прокуратурата пред „Телеграф“.

До ареста на Варсанов се стигнало, след като наркодилър разкрил, че зарежда стока от него. По време на обиска станало ясно, че бандитът е превърнал жилището си в своеобразен магазин за дрога и оръжия.

Полицейската хватка покрай Варсанов се затегнала в понеделник, когато полицаи от 3-то РПУ получили сигнал, че дилъри пласират дрога в кварталите „Красна поляна“, „Илинден“, „Възраждане“, „Света Троица“. Ченгетата незабавно започнали работа по тях и закопчали пласьор с няколко криминални регистрации.

В хода на разпита той директно обявил, че зарежда от Варсанов, като посочил и адреса му – апартамент на ул. „Хубча“. Незабавно към адреса тръгнали ченгета, които изловили Варсанов пред блока му, докато разговаря с мъж.

За секунди и двамата били оковани с белезници. По време на обиска в дома на Илиян била закопчана и приятелката му Веселина, тъй като и в нея открили дрога. Из целия апартамент имало различни по вид и количество наркотици – близо килограм и половина амфети, коноп, кокаин, хероин, както и 15 000 лв.

Полицаите останали изумени, след като се натъкнали на 10 газови пистолета с изтрити номера, както и калашник.

В момента Илиян Варсанов е в условията на условна присъда за наркотици. Той е с дебело досие, в което е вписал, освен дрога, и участие в организирана престъпна група за наркотици, изнудвания, побои и т.н.