Зловещо убийство потресе Германия! Търсиха младо момиче във водите на езеро, а намериха трупа й да лежи „спокойно“ в бежански лагер (СНИМКИ 18+)

Зловеща смърт на 17-годишно момиче потресе Германия. Немски полицаи намериха тялото й в лагер за бежанци и бездомници, който е разположен в Северен Рейн – Вестфалия.

Според официалната информация от полицията, момичето е убито по особено брутален и мъчителен начин.

До разплитането на случая се е стигнало, след като миналият петък момичето, което е жител на град Ункел, е изчезнало и обявено от близките си за издирване. В хода на разследването полицаите установили, че то си е пишело в социалните мрежи с 19-годишен младеж, който е настанен във въпросното общежитие.

Агенция Westdeutscher Rundfunk съобщава, че в хода на издирването й били намерена дамската чанта на момичето, както и нейни дрехи. Всички те били открити от случайни минувачи край езерото, което е край лагера.

Над 150 доброволци претърсили водите на езерото, но не намерили момичето.

По-късно полицията открила и тялото на изчезналата в общежитие за бездомни и бежанци. Това станало след като разпитали въпросния младеж, който има двойно гражданство – немско и кенийско.

Той признал, че е убил момичето, а трупът й лежи „спокойно“ в стаята му.

Настаненият в бежанския лагер заявил пред органите на реда, че се запознал с момичето в социалните мрежи, където и си уговорили среща. Как обаче тялото на мъртвото момиче се е оказало в неговата стая, не може да обясни. На този етап не са ясни и мотивите му за бруталното убийство.