Бременна ли е Златка Райкова? Ето отговора на въпроса

Златка Райкова и Благой Георгиев в трепетно очакване. Плеймейтката и нейният любим мъж може да станат родители съвсем скоро, дори преди официално да са семейство. Златка и Благой все още не са се сгодили, все пак бившият футболист планира това да стане, когато излезнат като победители на финала на „Биг Брадър“, пише разкрития.ком.

Златка обаче има съмнения, че е бременна. Тя получи от Големия брат това, което е поискала, за да потвърди новината, че с Благой очакват първото си общо дете. Райкова бе помолила за тестове за бременност, тъй като менструацията на плеймейтката закъснява с четири дни. Тя видимо се беше притеснила докато чакаше обещаното й от Големия брат.

На всеослушание Биг Брадър обяви, че чаканата доставка вече е в изповедалнята, в живото включване от Къщата. Взимайки двата теста за бременност, Златка дори се разплака от вълнение. И докато всички я подканяха, Райкова се запъти към тоалетната, за да направи дълго чаканите тестове, за да разбере дали ще дари Благой с дете след девет месеца. Никита, Албена и Джулиана се притекоха да помогнат със съвети на видимо развълнуваната плеймейтка.

Вълнението обаче попречи на Златка и тя „съсипа“ един от дадените й тестове. Плеймейтката реши, че всичко е от притеснение, но съквартирантките й успяха да я разубедят и да я накарат да направи и втория.

Докато чакаха Райкова да направи втория тест за бременност, съквартирантите започнаха да се шегуват с бъдещите родители за това, как ще възпитават детето си. Цецо Андреев дори направи демонстрация на живо пред всички в хола. Това развесели не само съквартирантите, но и Благой и Златка, които бяха доста напрегнати от неизвестността и дългото чакане.

Бременна ли е Райкова от своя любим или проблемите с цикъла й са от стреса в Къщата, предстои да разберем в някой от следващите епизоди на риалити формата.