Начало Новините днес Шок и ужас в Оходен: Намериха Младен да виси разпорен и умрял...

Шок и ужас в Оходен: Намериха Младен да виси разпорен и умрял на оградата на къщата му

Мъртъв мъж, увиснал на оградата на дома си, е бил открит вчера във врачанското село Оходен. Toва предаде BulNews. Тялото на 59-годишния Младен Младенов е било открито от негов съселянин към 12.10 часа.

Кметът на Оходен Тодор Тодоров разказа, че е изпратил негов подчинен да го търси, тъй като във вторник не отишъл на работа в кметството. Вместо това обаче мъжът се натъкнал на увисналото на оградата голо тяло на Младен.

Оказало се, че вечерта в понеделник починалият и негов колега се почерпили стабилно. Младен тръгнал да се прибира, но не успял да отключи портата на къщата си и решил да прескочи. Вместо това се закачил на шип на оградата, който го разпорил от кръста надолу и мъжът увиснал на мрежата. Вероятно е починал от кръвозагуба.

Когато бил открит на другия ден, на мястото веднага е извикана полиция. При извършения оглед служителите на реда на са открили видими следи от насилие, съобщават от МВР.

Днес предстои да бъде извършена аутопсия на трупа.

Младен е живеел сам, след като родителите му са починали преди години. Сестра му от Варна е пристигнала в Оходен, за да организира погребението, което ще бъде утре.

error: Content is protected !!