Нова измама в Биг Брадър! Натопиха гаджето на Джулиана

Гаджето на миската Джулиана Гани – Илиян Найденов, който нашумя с хранителния си режим„Детокс 2.0 – убиецът на мазнини“, се превърна в ябълката на раздора в снощния епизод на Биг Брадър. Той бе обвинен, че е „изял“ времето за телефонни разговори на съквартирантите, които разполагаха с 18 минути, за да се чуят с близките си хора извън къщата.

След като веднъж говори с Джулиана, Илиян се включи втори път и така четирима от участниците в шоуто нямаха възможност да говорят. Според Биг Брадър, Илиян и Джулката са говорили общо 7.30 минути. Ето какво обаче каза Найденов: „Това е абсолютна манипулация. Първия път, когато набрах Джулиана, говорихме само 56 сек. През цялото време човек от екипа ми звънеше, което пречеше на разговора и в крайна сметна прекъсна. Аз нямах представа, че в играта има ограничение за време. Никой не ми е казал. Когато се чухме и аз трябваше да избера посочения номер, от шоуто ми заявиха, че имам 5-6 мин. Вероятно това е била целта, за да има интрига. Не съм „пробил“ никаква защита, както обяви Брадъра. Просто опитах да говоря втори път и никой не ми е забранил – те ме свързаха с нея .

Не сме говорили 7,30 минути, както твърдят от предаването, а 3, което се вижда и от скрийншота, който ви изпращам. Друго няма какво да добавя. Ако знаех, че разполагам с ограничено време, нямаше да изям това на съквартирантите“, отсича Илиян Найденов. Веднага след излъчването на епизода в социалните мрежи, последователи на Джулиана и Илиян изразиха своята подкрепа и пожелания Гани да е големият победител в шоуто.

 

Илиян Найденов представи доказателства за телефонния си разговор с Джулиана в Биг Брадър