Баща чу от стаята на дъщеричката си страшен писък, когато отиде да провери, кръвта му се смрази..

Бащата на малкото, 3-годишно момиченце Жозефин Булубенчи все още не може да се съвземе от най-страшната гледка – окървавената си дъщеричка, която лежи безжизнена на земята.

Детето е убито по особено жесток начин от вуйчо си. Русокосото момиченце от американо – румънско семейство умира в болница в Кентъки ден, след като е брутално нападнато.

Жозефин е била заклана от вуйчо си в детската стая, където били братята и сестрите й. Бащата на детето чул викове през бебефона и хукнал към стаята, но вече било късно,пише блиц. Видял ужасяващата гледка – малката Жозефин била с прерязано гърло, а над нея – вуйчо й.

Според британския вестник Metro убиецът Емануел живеел със семейството, до момента не е ясно какво го е накарало да извърши бруталното престъпление. Родителите на Жозефин – бащата Бени и майката Симона публикуваха във Фейсбук трогателна снимка от последния ден на детето си, на която държат ръчичката му. На страницата GoFundMe в момента се събират пари за превоз на тялото до Мичиган, където то да бъде погребано.